Uitnodiging Fietscafé Zuidplas op 23 oktober 2017

De Fietsersbond Zuidplas heeft een informele bijeenkomst voor leden en niet-leden georganiseerd. Foto0205

Iedereen is welkom op deze informele en informatieve bijeenkomst. Ook niet-leden. Kom langs voor een kop koffie of thee in de eerste editie van het fietscafé!

Met bijdrage van hun speciale gast Henk Hendriks, adviseur stad en regio Fietsersbond Zuid-Holland. Henk vertelt over zijn werk en over de Snelfietsroute Rotterdam – Gouda en over wetgeving voor nieuw soort fietsen als de snelle e-bikes.

Vooral de snelfietsroute Rotterdam – Gouda, waar momenteel door diverse partijen hard aan wordt gewerkt krijgt de aandacht. Wat is zo’n snelfietsroute eigenlijk en aan welke eisen moet zo’n route voldoen? Interessant is de tracékeuze, waar de Fietsersbond bij betrokken is.

Ook wordt er iets gezegd over de nieuwe soorten (e-)fietsen. Waar je vroeger dames-, heren- en kinderfietsen had, zijn daar nu andere soorten bijgekomen, zoals de E-bike. Met de daarbij behorende snelheidsverschillen. Henk Hendriks gaat in op het standpunt van de Fietsersbond en op de wettelijke regels.

De bijeenkomst begint met een algemene ledenvergadering van 15 minuten waarbij iedereen mag aanschuiven. Aansluitend zijn er presentaties. We hopen op uw komst!

Maandag 23 oktober 2017 – 20.00 uur Zorgcentrum de Meander in Nieuwerkerk aan den IJssel, ingang Boslaan 1

Meld u aan via zuidplas@fietsersbond.nl.

Dit bericht is geplaatst in Algemeen nieuws, Mobiliteit, Recreatie. Bookmark de permalink.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *