Open Monumentendag – Fietsen langs monumenten in Zuidplas – 12 september 2020

De BankGiro Loterij Open Monumentendag 2020 belooft een bijzondere editie te worden. Vanwege de covid-19 maatregelen zijn er minder monumenten open ter bezichtiging.
Maar dankzij de inzet en flexibiliteit van de deelnemende organisaties, is er ook dit jaar een gevarieerd aanbod aan activiteiten en wordt er ruime aandacht geschonken aan de vele historische monumenten in de gemeente Zuidplas.

Het Cultuur Platform Zuidplas heeft in samenwerking met de historische organisaties in Zuidplas een boekje samengesteld met fietstochten langs monumenten in Zuidplas.
Middels de routes in dit boekje kunt u in uw eigen tempo en op eigen gelegenheid de
verschillende locaties in Zuidplas bezoeken. Wandelend, op de fiets of vanaf het water, er is genoeg te zien! Fietst u deze route op een ander moment? Een hoop locaties zijn geregeld open voor publiek. Zie voor een volledig overzicht de achterzijde van dit boekje dat hier is in te zien.

De boekjes zijn af te halen bij de Bibliotheek de Groene Venen in Moordrecht, Nieuwerkerk en Zevenhuizen. In Moordrecht kunnen zij worden afgehaald bij Albert Heijn.

Dit bericht is geplaatst in Algemeen nieuws, Cultureel erfgoed, Excusies/ wandelingen, Recreatie. Bookmark de permalink.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *