Fotowedstrijd ‘Genieten op de fiets in Zuidplas.’

Nu het zomer is stappen veel mensen op de fiets of de e-bike om een tochtje te maken. En dat is logisch want het is ontspannend, gezond en het draagt bij aan een goede conditie.

Gelukkig zijn er in onze gemeente Zuidplas veel aantrekkelijke mogelijkheden voor fietsers. Veel vrij liggende fietspaden verhogen nog eens het fietsplezier.
En ook zijn er vaak verrassende doorkijkjes, leuke plekjes of mooie vergezichten.

De Fietsersbond Zuidplas stimuleert het fietsen. Daarom vragen wij iedereen om foto’s met het thema “Fietsen en water in de gemeente Zuidplas” te maken en te delen. Zuidplas promoot zich als “De Watertuin van de zuidelijke randstad”. Op de fiets kom je makkelijk bij de Rotte, de Hollandsche IJssel, de Zevenhuizerplas en de Ringvaart rond de Zuidplas. Dat levert vast mooie plaatjes op!

Alle ingezonden foto’s worden beoordeeld door een jury en de beste/gekste/leukste foto’s krijgen een plaats in de foto expositie die we in het najaar gaan organiseren.
Op deze manier kan iedereen inspiratie opdoen voor een fietsritje in de gemeente Zuidplas.

Stuur je foto voor 1 oktober naar: Zuidplas@fietsersbond.nl o.v.v. je naam, adres en e-mailadres en omschrijf hierbij de locatie van de foto. Of reageer op de facebookpagina van Fietsersbond Zuidplas.

(Bron: Persbericht Fietsersbond)

Dit bericht is geplaatst in Algemeen nieuws. Bookmark de permalink.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *