Fietsverlichting repareren op 1 oktober 2016

De Fietsersbond Zuidplas organiseert op zaterdag 1 oktober 2016 van 13:00 – 16:00 uur bij winkelcentrum Reigerhof een fietsverlichtingsactie.

Iedereen kan gratis zijn fietsverlichting laten repareren. Eventueel benodigde onderdelen zijn ter plekke verkrijgbaar voor een klein prijsje.

Wij fietsen de komende tijd weer vaker in het donker en lang niet altijd met licht. Het kan knap lastig zijn om te zorgen dat je fietsverlichting altijd werkt, zo weet de Fietsersbond uit ervaring. Daarom deze reparatieactie en een campagne om te zorgen dat mensen elkaar aansporen en helpen om te fietsen met licht. Want fietsen met licht is veiliger. Zo kom je veilig en zonder boete thuis.

Repareer ook mee als vrijwilliger
Ben je een beetje handig met gereedschap? Dan wil je vast meehelpen om fietsverlichting te repareren op zaterdag 1 oktober. Antwoord op deze mail en we nemen contact met je op.

Fietsersbond
De Fietsersbond (www.fietsersbond.nl) is de grootste belangenvereniging van fietsers in Nederland met meer dan 35.000 leden en 1500 actieve vrijwilligers. De afdeling Zuidplas overlegt regelmatig met de gemeente over het verbeteren van fietsroutes en fietsvoorzieningen.

Dit bericht is geplaatst in Algemeen nieuws, Excusies/ wandelingen. Bookmark de permalink.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *